La Mon Tse avatar

Montserrat Nyoquis amb salsa de sobrasada at Semproniana

16 de junio 2019

Nyoquis amb salsa de sobrasada

Una manera diferent de fer aquest plat

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Mousse de mango at Semproniana

16 de junio 2019

Mousse de mango

Molt suau les virutes de cacau dóna un punt original

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Peix fet d'una altre manera at Semproniana

16 de junio 2019

Peix fet d'una altre manera

Amb carxofes i una salsa de verdures

80
La Mon Tse avatar
Corball a la brasa amb verdures i patates al xaliu

Amb tot el sabor de la llenya

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Crema catalana at Sa Malica

10 de junio 2019

Crema catalana

Ha millorat.Molt més bona!!!

La Mon Tse avatar

Montserrat Hummus amb amanida at Balthazar Restaurant

9 de junio 2019

Hummus amb amanida

Un.clàssic.Pel meu gust massa dens

60
La Mon Tse avatar
Pastís combinat de sabors i textures

Una combinació diferent de sabors.Cruixent, dolç i fresc alhora.Avellanas , fruita.

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Quinoa tèbia at Xiringuito Escribà

9 de junio 2019

Original i suau

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Musclos al vapor at Xiringuito Escribà

9 de junio 2019

Molt carnosos i gents secs

100
La Mon Tse avatar

Pica , pica la salsa vermella.Molt tipica de la zona.De la Barceloneta i platja del Bogatell

80
La Mon Tse avatar

La idea del disseny és molt original.Molt ben fetas.

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Sardines a la planxa at Xiringuito Escribà

9 de junio 2019

Sense el.cap .És més fàcil treure l'espina.Cuites al.punt

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Paella de l’Escribà at Xiringuito Escribà

9 de junio 2019

Paella de l’Escribà

Un arròs sec amb fonoll per donar un sabor especial.El costum es menjar l'arròs amb cullereta directament

100
La Mon Tse avatar

Montserrat at

4 de junio 2019

Color y sabor en uno

La Mon Tse avatar

Montserrat at

4 de junio 2019

Bacalao y patatas confitadas gratinado con ali olí de miel sobre una cama de salsa romesco casero

La Mon Tse avatar
Salmorejo amb boles  de puré suau de tomàquet

Una manera diferent de menjar el salmorejo

80
La Mon Tse avatar
Raviolis freds de crancs i gambes amb amanit de germinats

Diferent.La pasta del ravioli és d'arrós

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Brownie amb nata at Sa Malica

25 de mayo 2019

Brownie amb nata
La Mon Tse avatar

Montserrat Corall a la planxa amb cloïsses at Sa Malica

25 de mayo 2019

Corall a la planxa amb cloïsses
La Mon Tse avatar

Montserrat Calamars farcits at Sa Malica

25 de mayo 2019

Calamars farcits

Avui , inmillorables.Farcits de potes de calamars i la salsa increïble

La Mon Tse avatar
Tallat amb gel i nata amb maduixes

Tot un detaill per acompanyar el tallat.El.gel "pilé" em recorda Grècia

100
La Mon Tse avatar

Montserrat at

25 de mayo 2019

Tallat amb gel i un.platet de nata amb maduixes

La Mon Tse avatar

Montserrat Patates braves at Can Tirol

25 de mayo 2019

Patates braves

Tallat amb gel i un.platet de nata amb maduixes

La Mon Tse avatar

Montserrat Makis California at Kibuka Verdi

21 de mayo 2019

Makis California

Correcte

80
La Mon Tse avatar
Lluç  al forn amb patates i salsa gallega

Un plat molt suau i alhora amb molt sabor

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Arrossegat de gambes at La Balma

18 de mayo 2019

Arrossegat de gambes

L'arrós té tot el sabor de la gamba.El secret del fumet

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Papillote de verdures at Semproniana

9 de mayo 2019

Papillote de verdures

Al punt

80
La Mon Tse avatar

M'agrada el sabor de l'oliva negra pero el que mes m'agrada és el pebrot

La Mon Tse avatar

Montserrat Crema d'espinacs i pera at Semproniana

9 de mayo 2019

Crema d'espinacs i pera

També porta llavors

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Mousse de xocolata blanc at Semproniana

9 de mayo 2019

Mousse de xocolata blanc

Correcte.Amb boletes de cacao

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Lassanya de verdures at Semproniana

9 de mayo 2019

Lassanya de verdures

Un clàssic que cada chef posa la seva "guinda".La salsa es ina barreja dd bechamel i salsa dd tomàquet

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Secret ibèric al pebre verd at Semproniana

9 de mayo 2019

Secret ibèric al pebre verd

Amb un llit de patata parmentier

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Cheesecake d'avellanes at Semproniana

9 de mayo 2019

Cheesecake d'avellanes

Exquisit.Bona la combinació de formatge i avellanes

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Broqueta de pollastre at Kibuka Goya

8 de mayo 2019

Broqueta de pollastre

Tendre i gustós

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Tempura de verduras at Kibuka Goya

8 de mayo 2019

Tempura de verduras

Un clàssic.Correcte

80
La Mon Tse avatar
Patates braves amb carn, originals l’Òstia

Son molt diferents.Especialitat de la casa.Patates amb pela,carn picada barrejada amb la salsa picant

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Caneló l’Òstia at L'Òstia Barceloneta

2 de mayo 2019

Caneló l’Òstia

Exquisit

100
La Mon Tse avatar
Cuetes de rap a la planxa amb salsa de xerri i olives

Peix fresc amb una salsa que contrasta sabors

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Parpadelle amb salsa mediterrània at La Balma

27 de abril 2019

Parpadelle amb salsa mediterrània

La pasta al dente.Salsa de tomàquet, olives i taperes.Molt gustosa

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Musclos al vapor at Sa Malica

26 de abril 2019

Musclos al vapor
La Mon Tse avatar

Montserrat Lassanya de Formatges at El Raco Restaurant

24 de abril 2019

Lassanya de Formatges

Al punt! Molt bona

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Braves al caliu at L'hivernacle

21 de abril 2019

Braves al caliu
La Mon Tse avatar
Estofat de faves i pèsols amb butifarras

Un clàssic de la cuina catalana.Producte fresc de temporada amb butifarras blanca i negre.

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Pastís de Peix at La Balma

20 de abril 2019

Pastís de Peix

La salsa es de gamba i també amb pols de pimenton dolç i oli de julivert

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Tallat amb dibuix at Bar l'Arc

20 de abril 2019

Tallat amb dibuix

Al punt.Un curiositat del bar: a la factura posa que aquest bar té una Catedral al seu pati.La Catedral de Girona

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Patates bravas at Bar l'Arc

20 de abril 2019

Patates bravas

La salsa molt diferent

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Entrepà de bull blanc at Bar l'Arc

20 de abril 2019

Entrepà de bull blanc

Bolt bo! El pa molt tou i el bull especialitat de Girona

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Calamars a la malaguenya at Sa Malica

19 de abril 2019

Calamars a la malaguenya
La Mon Tse avatar
Amanida verda amb pollastre, xerri, parmesà, olives negres i vinagreta

Bona combinació i els crustons mullats amb l vinagreta li donen un punt especial