La Mon Tse avatar

Montserrat Alls en vinagre at Semproniana

10 de diciembre 2019

Alls en vinagre

Alls per aperitiu.Per obrir la gana

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Pastís de poma at Semproniana

10 de diciembre 2019

Pastís de poma

No es una tatin però quasi

La Mon Tse avatar

Montserrat Lionesa-croisant de nata i xocolata at Semproniana

10 de diciembre 2019

Lionesa-croisant de nata i xocolata

Potser massa per postre, pero.molt bo!

80
La Mon Tse avatar
Ànec confitat amb salsa de mango i mòdena

Original combinació.Una salsa dolça diferent

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Salmó amb espinacs i escalunyas. at Semproniana

10 de diciembre 2019

Salmó amb espinacs i escalunyas.

La salsa de pastanaga li dóna un toc dolç

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Papillote de verdures at Semproniana

10 de diciembre 2019

Papillote de verdures

Verdures d'hivern

La Mon Tse avatar
"Bombons de foie" amb seba caramelitzada i xocolata

Exquisits.El de seba porta blat de moro triturat

100
La Mon Tse avatar
Un tallat "Can Masferrer "

Bon café punt i final del dinar

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Tarrina de carn d'olla at Can Masferrer (L'Esparra)

7 de diciembre 2019

Tarrina  de carn d'olla

Un plat autèntic català adaptat a la cuina actual.Amb una base de patata al caliu, germinats i que no falti la burifarra negra

100
La Mon Tse avatar
Mató de drap amb nous i mel

Casolà.Un.clàssic de confiança

100
La Mon Tse avatar
Guacamole amb tomàquets confitats i salsa teyaki

Un plat que el menjes saborejant els diferents sabors

100
La Mon Tse avatar

Els de seba amb un "triturat de blat de moro" sota del bombó.Mmmm una delícia

100
La Mon Tse avatar
Tapa de Nyoqui amb seba caranelitzada

Original i molt suau per començar

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Remenat d'ous amb bolets at El Bar Restaurant

6 de diciembre 2019

Remenat d'ous  amb bolets

Ous molt ecològics i els bolets són ceps

80
La Mon Tse avatar
Hamburguesa vegetariana amb bolets

Molt gustosa.Acompanyada d'amanida

80
La Mon Tse avatar
Tall rodó de vedella rostit amb salsa de pastanaga i bacó

Tot molt tendre

100
La Mon Tse avatar
Amanida de patata, favetes ,salmó o salsa tàrtara

El salmó molt ben marinat, les patates i les favetes molt tendres.La salsa li dóna un punt fresc

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Tallat amb regal at Casa Oliveras

5 de diciembre 2019

Tallat amb regal

Al seu punt

80
La Mon Tse avatar
Porc senglar guisat amb puré i bolets

Molt original

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Gelat de mango amb fruites at Restaurante Nineteen

3 de diciembre 2019

Gelat de mango amb fruites

Molt fresc

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Arròs amb bolets i peix at Restaurante Nineteen

3 de diciembre 2019

Arròs amb bolets i peix

Exquisit

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Gelat de xocolata amb raïm at Restaurante Nineteen

3 de diciembre 2019

Gelat de xocolata amb raïm

Molt bona combinació de sabors.L'alfàbrega li dóna un perfum especial

100
La Mon Tse avatar
Amanida de diferents enciam i verdures

Amb tonyina.No porta cap vinagreta

80
La Mon Tse avatar
Milfulls de verdures, bolets i pernil d'anec

La pasta fullada una mica seca .No és massa original.aquest plat

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Orada al forn amb verdures at Restaurante Nineteen

3 de diciembre 2019

Orada al forn amb verdures

Al punt

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Crema de bolets i moniato at Restaurante Nineteen

3 de diciembre 2019

Crema de bolets i moniato

Molt fina. I el detall dels germinats li dóna color

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Ous estrellats amb xistorra at La Balma

1 de diciembre 2019

Ous estrellats amb xistorra

Una varietat dels estrellats d'aquest restaurant.Molt bons

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Botifarra esparracada amb bolets at La Balma

1 de diciembre 2019

Botifarra esparracada amb bolets

Aquest plat avui també amb tomàquets confitats.Li dóna un.punt més de sabor

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Vitello Tonatto at La Balma

30 de noviembre 2019

Vitello Tonatto

Un clàssic amb clase.La carn molt tendre i la salsa molt fina

100
La Mon Tse avatar
"Montaditos "de cranc amb maionesa i salmó marinat

El salmó marinat .Molt gustosa combinació

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Zamburiñas at Sa Malica

29 de noviembre 2019

Zamburiñas

A la planxa.Un gust exquisit

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Croquetes de pernil at La Tertulia

26 de noviembre 2019

Croquetes de pernil

Molt bones

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Llàgrimes de pollastre at La Tertulia

26 de noviembre 2019

Llàgrimes de pollastre

Arrebossat amb patates xips.Original pero el gust de pollastre no es nota gaire

80
La Mon Tse avatar
Xampinyons farcits de bacón i un llagosti

La salsa exquisita.Una bona combinació de sabors

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Pan de cristal con tomate at La Tertulia

26 de noviembre 2019

Pan de cristal con tomate

Molt bo!

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Bravas “La Tertulia” at La Tertulia

26 de noviembre 2019

Bravas “La Tertulia”

Molt suaus.Em falta picant

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Pastís de pastanaga at Sa Malica

23 de noviembre 2019

Pastís de pastanaga

Molt bo!!!

100
La Mon Tse avatar
Bunyols d'espinacs amb salsa de mel

Molt cruixents.La salsa, una mena de maionesa amb mel molt adient

100
La Mon Tse avatar
Alberginia amb formatge de cabra i avellanes

Una combinació especial.A mi m'agrada però és dificil que agradi a tothom

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Estofat de llenties amb foie at Pepa Tomate (Gràcia)

21 de noviembre 2019

Estofat de llenties amb foie

Un plat original.Les llenties són pardines i el foie cuit al punt

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Trufas amb nata at Pepa Tomate (Gràcia)

21 de noviembre 2019

Trufas  amb nata

A la nata li falta consistència.Les trufes correctes

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Rissotto de bolets amb foie at La Balma

16 de noviembre 2019

Rissotto de bolets amb foie

Un rissotto diferent.El.foie massa cru pel meu gust i també massa oli

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Paleta de pollastre arrebossat amb xips at Sa Malica

15 de noviembre 2019

Paleta de pollastre arrebossat amb xips

Molt cruixent i acompanyat de salsa maionesa

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Vieiras gratinades amb rap i gambes at Sa Malica

15 de noviembre 2019

Vieiras gratinades amb rap i gambes

Exquisites.Un punt fresc de cibulet li dóna també color al.plat

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Llagostins cruixents amb salsa chilli at Sa Malica

15 de noviembre 2019

Llagostins cruixents amb salsa chilli

Original.La@salsa té un punt dolç

100
La Mon Tse avatar
Crema catalana cremada amb sucre de ratafia

Casolana

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Bacallà amb muselina d'all at Hotel Pinxo

9 de noviembre 2019

Bacallà amb muselina d'all

Perfecte de sal i el gratinat d'alioli molt suau

80
La Mon Tse avatar
Castelló a la brasa amb agredolç de ratafia

Al punt de cocció i acompanyat de pebrot escalivat

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Gelat de turró at Hotel Pinxo

9 de noviembre 2019

Gelat de turró