La Mon Tse avatar

Montserrat Veggie Burger at Sopa (Provença)

19 de enero 2019

80
La Mon Tse avatar

Una hamburguesa diferent

La Mon Tse avatar
Camaleons fregits amb base de alioli

Per començar el sopar una petita tapa

80
La Mon Tse avatar
Maduixes amb reducció de vinagre i taronga ratllada

Barreja de sabors .Un postre fresc

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Senglar xocolate at L' Antiga

18 de enero 2019

Senglar xocolate

Molt melós i la salsa amb xocolata és molt especial

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Raviolis cruixents at L' Antiga

18 de enero 2019

Raviolis cruixents

Farcits de brendada de bacallà sobre un llit de pebrot i seba caramelitzada

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Croquetes de gorgonzola i espinacs at L' Antiga

18 de enero 2019

Croquetes de gorgonzola i espinacs

Molt suaus i la galeta salada augmenta el sabor

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Ous trencats at L' Antiga

18 de enero 2019

Ous trencats

Les patates molt primes i la tófona ratllada li dóna un sabor especial

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Mil fulles a la brava at L' Antiga

18 de enero 2019

Mil fulles a la brava

Patates braves diferents

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Secreto de porc amb salsa de vi negre at Petra

17 de enero 2019

Secreto de porc amb salsa de vi negre

Molt tendre.

80
La Mon Tse avatar
Ous remenats amb botifarra negra i carbassó

Al punt i una combinació de sabors molt acertada

100
La Mon Tse avatar
Gelat de crocant amb salsa de xocolata negra

El gelat poc fred i la xocolata massa freda.Li falta contrast de textura al.plat

60
La Mon Tse avatar
Rigatoni amb espinacs,carbassa i parmesà

La salsa amb parmesà li dóna molt sabor

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Sobre de verdures amb ronesco at Petra

17 de enero 2019

Sobre de verdures amb ronesco

Verdures "al dente" , la salsa al punt i la presentació fantàstica

100
La Mon Tse avatar

Montserrat L’hora dels petons at Semproniana

16 de enero 2019

Un postre tant bo com.artístic

La Mon Tse avatar

Montserrat Croquetes Mar i Muntanya at Teòric

16 de enero 2019

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Croquetas de jamón at Pepa Tomate (Parlament)

16 de enero 2019

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Croquetas negras de sepia at BarcelonaMilano

16 de enero 2019

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Mini chapata at Enigma Concept

15 de enero 2019

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Bocadillo sobrasada queso at Milenium Restaurant

15 de enero 2019

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Pica pica at Inmortales Restaurant

15 de enero 2019

60
La Mon Tse avatar

Montserrat Bikini at Tapas 24 Restaurant

15 de enero 2019

60
La Mon Tse avatar
100
La Mon Tse avatar

Montserrat Salmó amb salsa de cítrics at La Balma

12 de enero 2019

Salmó amb salsa de cítrics
La Mon Tse avatar

Montserrat Canelons cruixents farcits de rostit at La Balma

12 de enero 2019

Canelons cruixents farcits de rostit

Molt suau.Torrat al forn.

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Tapa de patata brava amb llagostí at La Balma

12 de enero 2019

Tapa de patata brava amb llagostí

Al estil coulant.La patata farcida de maionesa i la salsa picant fora.Com un bombó

100
La Mon Tse avatar
Formatge mantxego amb un raig d'oli

Molt ben curat

100
La Mon Tse avatar

Montserrat Corball al forn at Sa Malica

5 de enero 2019

Corball al forn

Peix fresc i molt ben cuinat

100
La Mon Tse avatar
Aperitiu: crema de escudella, flam de porro amb oliva farcida de anxova

Exquisit per començar un.dinar

100
La Mon Tse avatar
Suprema de Llobarro en cocció curta amb salsa de soja i llimona

Perfecte! Molt important el punt de cocció i la qualitat del.peix

100
La Mon Tse avatar
Cors de carxofa confitats ,farcits de brandada i salsa de cítrics

Un plat molt original.Molt suau, com si fos un bombó

100
La Mon Tse avatar

Montserrat at

1 de enero 2019

Muy bueno. #navidadgoxo

La Mon Tse avatar

Montserrat at

31 de diciembre 2018

Muy original el toque de hinojo y pera con rúcula y parmesano 🥗

La Mon Tse avatar

Montserrat at

31 de diciembre 2018

Molt original! El sabor d’un cheese cake i la textura d’un mochi amb una massa molt fina 🍰

La Mon Tse avatar

Montserrat at

31 de diciembre 2018

Possiblement, les millors de Blanes. I a més, a la fresca a sota de les voltes 🙌

La Mon Tse avatar

Montserrat at

31 de diciembre 2018

Braves de veritat!!! Casolanes!!! Bar perfecte per fer el vermout, fresc i autèntic

La Mon Tse avatar

Montserrat Calamars a la malaguenya at Sa Malica

31 de diciembre 2018

Calamars a la malaguenya
La Mon Tse avatar

Montserrat Orada a la planxa amb cloíses at Sa Malica

31 de diciembre 2018

Orada a la planxa amb cloíses
La Mon Tse avatar

Montserrat Trinxat de la Cerdanya at La Balma

30 de diciembre 2018

Trinxat de la Cerdanya

Un plat clàssic amb una cansalada viada molt gustosa i tendre

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Salmó amb salsa de cítrics at La Balma

30 de diciembre 2018

Salmó amb salsa de cítrics

Avui amb un "toc "de tres salses

La Mon Tse avatar

Montserrat Souffle de fresa at L'hivernacle

30 de diciembre 2018

Bona combinació

80
La Mon Tse avatar

Montserrat Coulant at L'hivernacle

30 de diciembre 2018

Diferent.Amb xocolata per sobre

80
La Mon Tse avatar

Montserrat at

30 de diciembre 2018

Mmm! Sabe a nocilla. Buena presentación.

La Mon Tse avatar

Montserrat Tataki de salmón con guacamole at L'hivernacle

29 de diciembre 2018

M'agrada la combinació